Inapoi | Acasa Despre Noi
 

Stiri

Angajam ingineri proiectanti
Data aparitiei: 2017-02-03
Expoconferinta CONTRACTOR 27-28 mai 2013
Data aparitiei: 2013-04-12
S-a lansat site-ul Tehnoclima
Data aparitiei: 2010-11-12
 

Despre noi

Activează ca societate cu capital integral privat din anul 1997 şi este axată pe furnizarea de soluţii complete în domeniul instalaţiilor pentru construcţii civile şi industriale.

În cei 22 ani de existenţă ne-am specializat în proiecte complexe derulate pe întreg cuprinsul ţării, care au probat pregătirea, profesionalismul şi experienţa echipei noastre, eficienţa, promptitudinea, seriozitatea, calitatea şi diversitatea serviciilor oferite. Am reuşit, astfel să ne facem cunoscuţi atât în România cât şi în străinătate, iar compania sa-şi câştige un renume binemeritat în rândul clienţilor noștri, marea majoritate, investitori străini.

SC TEHNOCLIMA SRL dispune de un sediu juridic in Strada Plantelor nr.65, sect.2, precum si de un punct de lucru in Intrarea Precupetii Vechi nr. 6, sect.2, unde se afla birourile departamentelor tehnic si de proiectare, atelierul de service si  spatiile de depozitare.

Prin utilizarea programelor de proiectare asistată pe calculator de către specialişti în domeniu, sunt obţinute proiecte şi soluţii tehnice complete şi profesionale. Consideram că fiecare proiect este unic şi ca atare, necesită o atenţie deosebită. Colectivul care participă la realizarea proiectelor se adaptează cerinţelor pentru fiecare proiect în parte. Soluţiile pe care le propunem reprezintă raportul optim între investiţie, eficienţă tehnică şi energetică, urmărind utilizarea celor mai moderne soluţii în domeniu. Organizarea şi concepţia proiectelor sunt făcute astfel încat rezultatul final să indeplinească cele mai înalte standarde şi cerinţe.

Serviciile oferite de noi sunt proiectare, consultanţă, asistenţă tehnică, comercializare de echipamente, execuţie, întreţinere şi mentenanţă în domeniul instalatiilor de incalzire, ventilare–climatizare, desfumare, sanitare şi electrice.

Echipa

In prezent firma are incadrati in munca 24 de angajati, in departamentele de proiectare si executie.  In cazul lucrarilor de executie numarul persoanelor angajate poate varia in functie de amploarea lucrarilor...

Vezi detalii articol

Certificari

Certificari

Prin specialistii sai, Tehnoclima detine urmatoarele autorizatii: Autorizare ISCIR PT A1 pentru montare / instalare aparate consumatoare de combustibil gazos; Atestat ISCIR pentru desfasurarea...

Vezi detalii articol